Do të dëshironit të blinit një shtëpi apo të shihnit botën? Si e menaxhojnë borxhin mijëvjeçarët.

Gjenerata Y dhe klishet rreth trajtimit të parave. Për çfarë mijëvjeçarët shpenzojnë para me mençuri dhe ku i humbin ato.

Mëso më shumë