Fillo një karrierë. Jo thjesht një punë.

Be a part of the EOS Group and create your future with us.

Krijo të ardhmen me ne.

Ne duam ta bëjmë të ardhmen më të mirë. Ne duam një botë pa borxhe. Ky është qëllimi ynë. Ky është motivimi ynë ditë pas dite. Dhe ne kërkojmë gjithmonë talentët më të mirë për të ndihmuar klientët të paguajnë faturat e tyre me zgjuarsi dhe që i përshtaten nevojave të tyre. Nga konsulentët e veprimeve tek teknologët krijues, nga strategët tek mjeshtrat e punës në grup, nga ekspertët financiarë tek ata të qendrave të thirrjes. Mendimtarë, ideues, ndryshues loje: jeni të mirëpritur. Sepse ne e dijmë: vetëm së bashku mund të krijojmë një botë pa borxhe.

Mendon se je ti? Na kontakto.

Scientists building robots

Për një botë pa borxhe.

Çfarë na motivon? Çfarë bëjnë mbi 7,500 punonjës në mbarë botën çdo ditë? Përgjigjja është: Punojnë për një botë pa borxhe. Ky është qëllimi ynë, fryma jonë e përbashkët, e cila na jep një mision të përcaktuar qartë. Kjo është pjesë e ADN-së tonë dhe frymës së EOS-it.

Vlerat tona.

  • For a debt-free world

    Ne jemi njerëz të biznesit që ju shërbejne njerëzve.

    Për një botë pa borxhe, ne i vendosim njerëzit në epiqendër të çdo gjëje që bëjmë. Këtu në EOS. Dhe rreth botës. Ne i kuptojmë nevojat e njerëzve dhe të biznesit  dhe kombinojmë këtë ekspertizë për zgjidhje që janë të mira për të gjithë.

  • Feel our hearbeat: EOS’ mission. Trust, walk your talk, love to learn, strive for excellence, embrace change, share your knowledge and be courageous

    EOS heartbeat.

    Ne në EOS kemi shtatë parime të fuqishme që udhëhiqen nga: fryma jonë. I krijuam ato së bashku, sepse kështu duam të punojmë së bashku. Sot dhe në të ardhmen. Bashkohu me skuadrën 

PARAMETRAT E KUKIT

Në ueb sajtin tonë ne përdorim kukit për t'ju mundësuar që të keni vizitën më të mirë të mundshme në ueb sajt. Këto përfshijnë kukit që janë të nevojshme për funksionimin e ueb sajtit, ato që përdoren vetëm për qëllime statistikore anonime, kukit që përdoren për parametra komoditeti dhe kukit që përdoren për t'ju siguruar përmbajtje të personalizuar dhe të bazuar në interes. Ju mund të vendosni vetë nëse doni të lejoni përdorimin e kukive për statistika, komoditet dhe marketing. Përveç kësaj, ju mund të ndryshoni/tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë duke klikuar në parametrat për Ndryshimin e Kukive (Change Cookies) në pjesën e poshtme të ueb sajtit. Informacione shtesë mund të gjenden në Politika e Privatësisë.

E domosdoshme

Ne përdorim kukit e domosdoshme. Këto kuki janë të domosdoshme për operimin dhe funksionet themelore të ueb sajtit. Në veçanti, ato mundësojnë funksionimin përkatës të sigurisë së ueb sajtit tonë.
Për kukit të cilat i përdorim ne mund të lexoni këtu.

Komoditeti

Nëse lejoni kukit për komoditet, ne mund ta bëjmë më të lehtë për ju përdorimin e sajtit tonë. Nëse përsëri vizitoni ueb sajtin për të përdorur shërbimet tona, automatikisht do të njihet se tashmë na keni vizituar dhe hyrjet dhe parametrat që keni bërë do të njihen automatikisht në mënyrë që të mos keni nevojë t'i futni ato përsëri. Për shembull, përmes kësaj, nuk do të keni nevojë që secilën herë të ri-fusni përsëri të dhënat tuaja të përdoruesit, por ju do të keni qasje në të dhënat e futura tashmë kur vizitoni ueb sajtin përsëri. 
Për kukit të cilat i përdorim ne mund të lexoni këtu.

Statistika

Ne përdorim kuki statistikore për të përmirësuar ofertën tonë dhe për të siguruar një dizajn të bazuar në nevoja dhe optimizim të vazhdueshëm të ueb sajtit tonë. 
Për këtë, ne mbledhim të dhëna anonime për statistika dhe analitikë, për shembull, për të përcaktuar trafikun e sajtit dhe sjelljen e përdoruesit dhe për të përshtatur dhe përmirësuar përmbajtjen tonë dhe përvojën e ueb sajtit. 
Për kukit të cilat i përdorim ne mund të lexoni këtu.

Marketingu

Ne përdorim kukit e marketingut në mënyrë që të mund t'ju ofrojmë përmbajtje përkatëse dhe të bazuara në interes kur vizitoni ueb sajtin tonë. 
Për kukit të cilat i përdorim ne mund të lexoni këtu.