EOS në Shqipëri.
Changing finances for the better.

EOS Group is an international expert in receivables management.

Ne menaxhojmë llogaritë tuaja të arkëtueshme, në mbarë botën.

Ne kujdesemi për të ardhmen tuaj financiare: përtej kufijve, por sikur të mos ekzistojnë kufijtë. Ne menaxhojmë llogaritë tuaja të arkëtueshme në mënyrën që ju përshtatet juve dhe debitorëve tuaj, sepse ne e dimë që debitorët e sotëm janë klientët e së ardhmës. Ne krijojmë zgjidhje me mundësi fitim-fitim që qarkullojnë paratë tuaja. Kështu që ju mund të përqëndroheni aty ku ndiheni më mirë: biznesin tuaj kryesor. Tingëllon bukur? Na kontaktoni.

Shërbime të zgjuara financiare.

 • Ju merrni paratë tuaja dhe lini rrezikun tek ne.

  Ne blejmë llogaritë tuaja të arkëtueshme dhe marrim përsipër rriskun e mospagesës kundrejt një çmimi të drejtë. Ne marrim një shembull të rastësishëm dhe lejojmë algoritmet tona të provuara dhe të testuara që përllogarisin parashikimin e vlerës së portofolit tuaj të borxhit. Përfitimet tuaja: fluks të menjëhershëm të parave, ndikim pozitiv në bilancin tuaj dhe liri nga barra e borxheve të papaguara. Dhe sigurisht, qetësi mendore se ne do t’i trajtojmë debitorët e sotëm si konsumatorë të së ardhmes.

  Ne blejmë portofole të përbërjeve të ndryshme dhe të çfarëdolloj statusi: të pasiguruara ose të siguruara nga të gjitha kategoritë e aktiveve. Klientët tanë aktualë janë bankat e mëdha, kompanitë e sigurimeve dhe ofruesit e kredive.

 • Na jepni mundësinë që t’ju kursejmë kohë dhe para.

  Besimi i përgjegjësisë tek EOS për mbledhjen e borxheve ju kursen kohë dhe energji dhe ju qetëson mendjen. Ne kontaktojmë klientët mospagues, si B2B edhe B2C përmes të gjitha rrugëve në dispozicion. Dhe ne veprojmë me takt dhe profesionalizëm gjatë gjithë kohës për të mbajtur marrëdhënie pozitive me klientët tuaj, duke ndjekur procedurat ligjore vetëm si fishek i fundit.

 • Ne punojmë përtej kufijve, pa kufij.

  Gjuhë, sisteme ligjore dhe zakone të ndryshme: kjo është ajo që e bën mbledhjen ndërkombëtare të borxheve sfiduese. Ne lehtësojmë punën tuaj. EOS vepron përtej kufijve, pa kufij.

  Ne mund t’ju ndihmojmë me Zgjidhjen tonë Ndër-Kufitare.

  Zgjidhja Ndër-Kufitare

  • Caktimi i përfaqësisë së EOS në vendin tuaj.
  • Standardet më të larta të sigurisë ligjore dhe etike
  • Rrezik i ulët - nëse nuk ka sukses, nuk ka kompenzim
  • Përfaqësia juaj e EOS njihet me gjuhën dhe nevojat tuaja.
  • EOS vepron me integritet, takt dhe profesionalizëm ashtu siç vërehet në çdo vend
  • Partnerë në më shumë se 180 vende

  Platforma jonë IT optimizon flukset globale të punës duke rregulluar rastin e automatizuar të transmetuar midis partnerëve rreth komunikimit të drejtpërdrejtë, transparent dhe në kohë realenë 180 vende të botës.
  EOS Global Collection.

  Kontakti juaj vendas:

  Qëndrim Muçolli
  Mobile: +383 45 851 682
  E-mail: q.mucolli@eos-matrix.com

  Referenca

EOS, interntational partner in receivables management published the annual report
 • Our Vision for EOS.

  EOS is becoming a technology-driven financial investor and international innovation leader: CEO Klaus Engberding on his vision for the Group.
 • Our year in numbers.

  A 19.8 percent increase in turnover. 237.6 EURO million in earnings. And 7,441 employees with zero doubt about the future: EOS had a great business year 2017/18.
 • Machine learning is coming into its own.

  How does data-driven decision making work in receivables management? Pioneering work done at EOS shows the potential of machine learning.

Talentet dhe teknologjitë tona punojnë në mbarë botën.

Më shumë rreth karrierës
Be a part of the EOS Group and create your future with us.

PARAMETRAT E KUKIT

Në ueb sajtin tonë ne përdorim kukit për t'ju mundësuar që të keni vizitën më të mirë të mundshme në ueb sajt. Këto përfshijnë kukit që janë të nevojshme për funksionimin e ueb sajtit, ato që përdoren vetëm për qëllime statistikore anonime, kukit që përdoren për parametra komoditeti dhe kukit që përdoren për t'ju siguruar përmbajtje të personalizuar dhe të bazuar në interes. Ju mund të vendosni vetë nëse doni të lejoni përdorimin e kukive për statistika, komoditet dhe marketing. Përveç kësaj, ju mund të ndryshoni/tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë duke klikuar në parametrat për Ndryshimin e Kukive (Change Cookies) në pjesën e poshtme të ueb sajtit. Informacione shtesë mund të gjenden në Politika e Privatësisë.

E domosdoshme

Ne përdorim kukit e domosdoshme. Këto kuki janë të domosdoshme për operimin dhe funksionet themelore të ueb sajtit. Në veçanti, ato mundësojnë funksionimin përkatës të sigurisë së ueb sajtit tonë.
Për kukit të cilat i përdorim ne mund të lexoni këtu.

Komoditeti

Nëse lejoni kukit për komoditet, ne mund ta bëjmë më të lehtë për ju përdorimin e sajtit tonë. Nëse përsëri vizitoni ueb sajtin për të përdorur shërbimet tona, automatikisht do të njihet se tashmë na keni vizituar dhe hyrjet dhe parametrat që keni bërë do të njihen automatikisht në mënyrë që të mos keni nevojë t'i futni ato përsëri. Për shembull, përmes kësaj, nuk do të keni nevojë që secilën herë të ri-fusni përsëri të dhënat tuaja të përdoruesit, por ju do të keni qasje në të dhënat e futura tashmë kur vizitoni ueb sajtin përsëri. 
Për kukit të cilat i përdorim ne mund të lexoni këtu.

Statistika

Ne përdorim kuki statistikore për të përmirësuar ofertën tonë dhe për të siguruar një dizajn të bazuar në nevoja dhe optimizim të vazhdueshëm të ueb sajtit tonë. 
Për këtë, ne mbledhim të dhëna anonime për statistika dhe analitikë, për shembull, për të përcaktuar trafikun e sajtit dhe sjelljen e përdoruesit dhe për të përshtatur dhe përmirësuar përmbajtjen tonë dhe përvojën e ueb sajtit. 
Për kukit të cilat i përdorim ne mund të lexoni këtu.

Marketingu

Ne përdorim kukit e marketingut në mënyrë që të mund t'ju ofrojmë përmbajtje përkatëse dhe të bazuara në interes kur vizitoni ueb sajtin tonë. 
Për kukit të cilat i përdorim ne mund të lexoni këtu.